Combfix a meleg nyári napokra

combfix

Nyáron a meleg idő is számos problémát okoz, például izzadunk a vonaton, nem tudjuk az italokat jéghidegen tartani, a nőknek még képbe jön a combdörzsölés is. Az állandóan egymáshoz dörzsölődő lábak, a kellemesnek ígérkező sétát fájdalmas megpróbáltatássá változtatják, amitől elkeseredsz.

Abban a pillanatban, amikor úgy döntesz, hogy ruhát veszel fel, ilyenkor kapóra jön a combfix. A legjobb megoldás, amit kipróbáltunk, mert a combfix nemcsak előnyös, de ha csipkés modellt választasz, igazán szexi és elegáns leszel. Ezek az anyagok rugalmas csipkepántok, amiket a combodon viselhetsz és gyakorlatilag elfelejtheted a nap hátralévő részében a combfájdalmat. A pánt belsejében 2 szilikoncsík található, ami megakadályozza az elcsúszást.

Különböző méretben és szín-, valamint stílusvariációban kaphatók ezek a darabok, így könnyedén, néhány kattintással megtalálhatod a testedhez és az öltözékedhez illő combfixet. A méret meghatározásához használj mérőszalagot, majd párosítsd a számot a a megadott méretekkel.

seditor