A CPL ajtó minden kivitelben igényelhető

CPL ajtó

Az otthonát mindenki szereti berendezni a saját ízlése szerint. Mi is szem előtt tartjuk ezt az igényt, így lehet, hogy CPL ajtó kínálatunk szabadon alakítható az Ön igényei szerint. Csak annyit kell tennie, hogy megmondja, milyen méretet szeretne és milyen mintázatot, mi pedig megvalósítjuk. Nincs olyan kérés, amit ne tudnánk teljesíteni.

Ha úgy gondolja, hogy nem elegek a képek, amelyeket a modellekről láthat a weboldalon, akkor látogasson meg minket valamelyik üzletünk egyikében. Jelen vagyunk Debrecenben és Budapesten egyaránt. Bemutatótermünkben saját szemmel győződhet meg az ajtók anyagáról, minőségéről. Még az is megtörténhet, hogy élőben egy másik modell fog megtetszeni, talán éppen egy olyan, amelyik edzett üveggel van felszerelve.

Akár toló változatban is beszerelhető. A CPL ajtó időállóságát a víz és karcálló borítás teszi lehetővé. Ha kedveli a kreatív megoldásokat, akkor kérésére két különböző színű ajtólappal tudjuk ellátni az ajtót. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen változatosságot sikerült kialakítanunk a CPL ajtó terén.

admin