Csalán sampon a zsírosodás ellen

csalán sampon

A haj túlzott zsírosodása sok kellemetlen pillanatot okozhat. Nemcsak bosszantó, amiért nem sikerül tenni ellene és a frizuránk nagyjából soha nem úgy néz ki, ahogy szeretnénk, de mások szemében azt az érzést is keltheti, hogy ápolatlanok vagyunk.

Ha megelégeltük ezt a helyzetet, akkor a natúr vagy bio csalán sampon erejét érdemes bevetni, ami a természetes, bioaktív hatóanyagai által képes elérni, hogy a fejbőrben található faggyúmirigyek újra normálisan működjenek.

Ezen a sok szintetikus készítmény nem segít, ugyanis azok csak valamilyen erős tenzidekkel pl. S.L.S. mossák ki a zsírt és nem a valós problémát oldják meg. Sőt, még ronthatnak is a helyzeten, mivel a szervezet nem fogja „észlelni” a gondot, és nem fog tenni ellene semmit.

Ezzel szemben, a csalán sampon támogatja az egyensúlyi állapot helyreállítását, így a rendszeres használata révén, akár véglegesen is búcsút inthetünk a nem túl kellemes látványt nyújtó, fénylő, lelapult tincseknek. Persze ehhez az is fontos, hogy a csalán sampon ne csak nyomokban tartalmazzon jótékony természetes anyagokat, hanem nagy mennyiségű kivonattal készüljön.

admin