Csodákra képes a teafa szappan

teafa szappan

Fárasztó dolog a korpás és zsíros fejbőrt kétnaponta megmosni? Gondot okoz az uszodában elkapott gombás fertőzés kezelése? Az akadályok kiküszöbölésére a teafa szappan egyszerűen tökéletes, ugyanis számos jótékony hatása ismert. Ha nem tudja, hogyan állítsa meg a fertőzés terjedését kemikáliákat tartalmazó kozmetikumok nélkül, akkor felkereshet egy hozzáértő szakembert vagy kipróbálhatja a naturista termékeket. A teafa szappan nemcsak az arcbőrön, hanem az egész testen és még a hajon is alkalmazható.

Az antibakteriális tulajdonsággal is bíró illóolajból készült árucikk nagyon sokoldalú és napi rendszerességgel használható a kórokozók elpusztítására. A gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásának köszönhetően, a felnőttek és gyermekek bőrén egyaránt applikálható.

Maga az olaj, amiből a termék készül, nemcsak a szépségiparban, de a mindennapok alkalmával is hasznosítható. Legtöbb esetben a lakások és a használati tárgyak sterilizálására alkalmazzák. A teafa szappan gyakori használata lényegesen lerövidíti a sebek és a megmaradt hegek gyógyulási idejét. Enyhíti a bőrbetegségek tüneteit és megakadályozza az újabbak kialakulását.

A menstruáció előtti időszakban, a hölgyek nagyon sokat vesződnek a kialakult pattanások eltüntetésével és gyors kezelésével, de a teafa szappan még a pattanásokkal is felveszi a harcot, a felhám kiszárítása nélkül. A teafa szappan házi készítésű portéka, aminek alapanyaga naturális összetevőkből áll. Tökéletesen letisztítja a bőr legfelső rétegét, a pórusok eltömítése nélkül.

admin