Egyedi, színes roller gyerekeknek

baba roller

A kicsik nagyon szeretnek a szabadban lenni, felszabadultan játszani. Ha már elég idősek, nyugodtan felmerülhet az ötlet, hogy a család legkisebb tagjának új játéka egy baba roller legyen.

A Globehome munkatársai segítenek a megfelelő darab kiválasztásában, palettájuk igen színes spektrumon mozog. A készlet folyamatosan bővül, bár a legnépszerűbb még mindig a Chipolino márka, aminek darabjai a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek.

Hogy biztonságos használatot tegyen lehetővé, minden körülmények között kitűnően működő hátsó fékkel van felszerelve, csúszásmentes bevonattal látták el a lábtartókat, valamint gumiborításos a kormánya. Aszfalton is könnyű használatot ígérnek a kerekei, ezen felül pedig a kormány alatti kosár rendkívül praktikus.

Ebbe gyűjthet a gyermek mindenféle apróságot, kincset, amit útközben talál. Azontúl, hogy egy baba roller végtelen szórakozást kínál a kicsiknek, használata az egyensúlyérzéküket, a motorikus képességüket fejleszti, illetve az izomfejlődést is segíti.

seditor