Egyetlen vállalkozás sem működhet irodai másolópapír nélkül

irodai másolópapír

Tavaly, egy kutatás keretében, a vezető irodaszer forgalmazóknak érdekes kérdést tettek fel. A kérdés így hangzott: Mi az a bizonyos árucikk, amire az ügyfeleik a legtöbb pénzt költik? Bár sokan a széket vagy az irattartókat nevezték meg, mindnyájan tévedtek. Kiderült, hogy a sima irodai másolópapír az a tétel, amire az ügyfelek a legtöbbet költik. Valószínűleg mindenki megérti, hogy miért van ez így.

Sem Magyarországon, sem bárhol máshol a világon nincs egyetlen nagyvállalkozás, kisvállalkozás, home office sem, amelyik képes lenne irodai másolópapír nélkül boldogulni. Figyelembe véve a technológia újítások bevezetésének köszönhető papírmentes társadalomra való törekvéseket, a papír használatára irányuló kutatások eredményei sokkolóak.

Bár némi visszaesés megfigyelhető, de a statisztikák mégis azt mutatják, hogy a fogyasztók több forrást fordítanak erre a termékre, mint az összes többi irodai felszerelésre együtt. A felmérésből az is kiderült, hogy a fogyasztók a vásárlásaik 52%-át irodai másolópapírra fordítják.

admin