Előnyös funkciót nyújt a Fibaro Roller Shutter 3

Fibaro Roller Shutter 3

Egy nagyobb lakásban gyakran gondot jelenthet az árnyékolók állandó kézzel történő mozgatása. Természetesen önmagában még egyetlen ablaknál ez nem megterhelő, például a háló esetében, de ha van felszerelve ilyen termék a többi szobában is, akkor az időfaktor jelentősen kitolódik a vágyott beállítás érdekében.

A Fibaro Roller Shutter 3 megalkotásánál azt tartottak szem előtt a tervezők, hogy gyorsan, kényelmesen, energiahatékonyan legyen megoldható bármilyen zsalu, redőny, napellenző, kapu távoli nyitása. Fontos, hogy mindezek az egységek a Z-Wave protokolon kell alapuljanak, mert csak így egyeztethetőek össze a Fibaro Roller Shutter 3 működésével.

Egyszerűvé válik ilyen formában a vezérlés, ami szinte bárhonnan megoldható, de futhat előre megadott program szerint is. A fogyasztásmérő funkcióval szintén ellátott berendezés folyamatosan monitorozza a felhasznált energiát, így teljesen jól átlátható képet kapunk arról, hogy mekkora a befektetés ebből a tekintetből. A Fibaro Roller Shutter 3 egyre népszerűbb a felhasználók körében, ezért megéri egy próbát tenni vele mielőbb.

seditor