Erős bőrönd fajták

bőrönd

Sok ember van, akik nemcsak évente egyetlen alkalommal utaznak, hanem lényegesen többször, ezért nekik gyakrabban szükséges cserélniük az utazótáskáikat. Érthetően felmerül a kérdés, hogy milyen anyagból készült bőrönd az erősebb, időtállóbb?

Nos, választékból nincs hiány, hiszen gyártanak vászon, kemény, ABS, polikarbonát és polipropilén koffereket egyaránt. Repülős utakhoz az utóbbi jelenti az ideális döntést, mert erős, ugyanakkor rugalmas is, könnyebben megbirkózik a külső hatásokkal, mint a többi bőrönd típus.

Sokféle változatot találunk a boltokban, de ha a vásárlás legkényelmesebb módját választjuk, akkor az interneten is szemezhetünk. Hatalmas felhozatallal várja az érdeklődőket például a hatizsakom.hu webshop, aminek palettáján számtalan, kisebb és nagyobb méretű, 2 és 4 kerekű koffer lelhető fel.

Minden bőrönd fényképe mellett elolvashatjuk a tulajdonságait, méreteit, alapanyagát stb. Ezek az információk pedig megkönnyítik számunkra a választást. Vannak modellek, amiket 15-20% árkedvezménnyel rendelhetünk meg.

seditor