Posted in Étel-Ital

A bourbon whiskey és a szesztilalom

Az Amerikai Egyesült Államok a világ egyik, ha nem a legnagyobb kukoricatermelő vidéke. A Mexikóból származó növény nagyon otthonosan érzi…

Posted in Étel-Ital

Finom levesek Nassolda receptjei alapján

Gyakran hallhatjuk barátnőinktől, vagy akár mi magunk mondjuk ezt, amikor a főzésről kezdünk beszélgetni, hogy „nagyon leveses a család”. Ami…

Posted in Étel-Ital

Bogrács télre, nyárra

Lassan itt az ősz, majd a tél és ezzel a kerti főzések, sütések egyre ritkábbak. Kétségtelen, hogy ilyenkor az emberek…

Posted in Étel-Ital

Paleolit diéta mandulaliszt felhasználásával

A diéták közül első hallásra talán az tűnik a legnehezebbnek, amikor, a csaknem minden étkezésünkben szereplő gabonákról, kenyérfélékről mondunk le….