Kategória: Étel-Ital
Posted in Étel-Ital
A bourbon whiskey és a szesztilalom
Az Amerikai Egyesült Államok a világ egyik, ha nem a legnagyobb kukoricatermelő vidéke. A Mexikóból származó növény nagyon otthonosan érzi…
admin Published Date: 2015-12-11
Posted in Étel-Ital
Finom levesek Nassolda receptjei alapján
Gyakran hallhatjuk barátnőinktől, vagy akár mi magunk mondjuk ezt, amikor a főzésről kezdünk beszélgetni, hogy „nagyon leveses a család”. Ami…
admin Published Date: 2014-12-29
Posted in Étel-Ital
Bogrács télre, nyárra
Lassan itt az ősz, majd a tél és ezzel a kerti főzések, sütések egyre ritkábbak. Kétségtelen, hogy ilyenkor az emberek…
admin Published Date: 2014-09-06
Posted in Étel-Ital
Paleolit diéta mandulaliszt felhasználásával
A diéták közül első hallásra talán az tűnik a legnehezebbnek, amikor, a csaknem minden étkezésünkben szereplő gabonákról, kenyérfélékről mondunk le….
admin Published Date: 2014-04-11