Ezekre érdemes figyelni konyhakés választás előtt

Konyhakés

Napi feladataink vannak a konyhában és nem biztos, hogy mindig van erre több időnk, mint amennyi feltétlenül szükséges. Ezért elmondható, hogy nem érünk rá egy életlen rosszul vagy alig vágó késsel kínlódni, úgyhogy célszerű egy-két olyan darabot beszerezni, amelyek megkönnyítik a munkánkat. Konyhakésből is rengeteg különböző típus közül lehet válogatni.

De arra számítani kell, hogy minden gyártó, üzlet a saját termékeit reklámozza a legjobbnak, tehát a döntésnél nagyon kell figyelni, nehogy olyan konyhakést vegyünk meg, amelyik csak rövid ideig használható probléma nélkül. Viszont az ezkes.hu webáruház igazán minőségi termékeket forgalmaz, amelyek tartós, tökéletes színvonalat képviselő darabok, ha innen vásároljuk meg a konyhakést, akkor évekig használhatjuk anélkül, hogy akár csak élezni is kellene. Azt is érdemes tudni, hogy itt nem a legolcsóbb árucikkek lelhetőek fel, de a minőséget mindig meg kell fizetni.

Például a termékpalettán helyet kapott Böker Solingen Core 16 cm általános konyhakés jelentősen megkönnyíti a konyhai teendők elvégzését. Hámozáshoz, vágási, aprítási feladatokhoz, valamint díszítésre is tökéletesen alkalmas. Pengéje a Böker által direkt konyhakésekhez kifejlesztett X50CrMoV15 rozsdamentes acélból van. Az alapanyag tartalmának köszönhetően, kitűnő éltartással rendelkezik. Mivel a penge gerince kissé lekerekített, ezért erre nagyobb nyomást tudunk kifejteni anélkül, hogy sérülést okozna.

Optimális kialakítású a diófa markolata, kényelmes használatot biztosít. Tehát igen könnyen tudunk dolgozni ezzel a kiváló konyhai eszközzel. Egyébként még számos más termék is felfedezhető a webshop termékpalettáján. Van külön kenyérvágó, hámozó, szeletelő, steak kés egyaránt. Ha minden tevékenységhez, kenyérszeleteléshez, zöldség-, gyümölcshámozáshoz, húsvágáshoz külön kelléket szeretne, innen ezeket mind beszerezheti. Az oldalon működő termékkereső segít abban, hogy pontosan olyan konyhakést találjon, amilyet keres, méghozzá rövid idő alatt, így a konyhai tevékenység nem lesz kínlódás!

seditor