Ferrari 458 Italia bérlés egy pár körre: ki tudna ennek ellenállni?

Ferrari 458 Italia

Mit tudunk a szuperautókról azon kívül, hogy erősek, hihetetlenül drágák és örökre bevésik magukat a sebesség rajongóinak képzeletébe? Ahhoz, hogy ezt az erőt megtapasztalhassa, most egyáltalán nem szükséges egy ilyen gép tulajdonosává válnia. A Ferrari 458 Italia kinézetével és elképesztő teljesítményével már nem egy ember szívét hódította meg (forrás: elmenyvezetes.hu). Ki nem álmodott még arról, ha rövid időre is, de beüljön ennek a csodának a sofőrülésébe, ami a sebesség, a teljesítmény és az igazi luxus szimbóluma lett?

E feltétel nélküli remekmű létrehozásával Enzo Ferrari örökösei teljesen átgondolták az autó koncepcióját. A 458 Italia ultra könnyű anyagból készül, ami lehetővé teszi, hogy a világ egyik leggyorsabb modellje legyen. Érdemes megjegyezni, hogy az elmenyvezetes.hu nem hagyományos autókölcsönző szolgáltatásokat kínál az ügyfeleinek, hanem egy próbautat, aminek során az utas maximális adrenalin-adagot kap.

Természetesen ennek az élményvezetésnek az árszabása is úgy lett meghatározva, miszerint minden rajongó megengedhesse magának, hogy elvigye pár körre a Ferrari 458 Italia lenyűgöző piros modelljét a Hungaroring autópálya szélsebes kanyarulataiban. Ez az egyedülálló kihívás lehetővé teszi, hogy kényeztesse a füleit egy 4,5 literes V8-as motor egyedi hangjával és személyesen is megtapasztalja, hogy a milliomosok miért szeretik annyira pont ezt a szuperautót azon kívül, hogy finom vezetést, tökéletes teljesítmény és felejthetetlen élményt nyújt.

Mindez annak az innovatív megközelítéseknek köszönhető, amit az olasz Ferrari cég gyakorol. Ezek a nagyszerű műszaki jellemzők megérdemlik, hogy kipróbálja ezt az elegáns, négykerék meghajtású sportkocsit. Viszont, ha másat szeretne meglepni ezzel a triviálisnak semmiképpen sem nevezhető ajándékkal, akkor jó tudnia, hogy a 458 Itálián kívül, egy bivalyerős Nissan GT-R és egy eredeti 1967-es Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor is parkol a garázsunkban. Adjon adrenalint ajándékba a lelki társának, a főnökének, a fiának vagy az édesapjának!

admin