Fiji, a varázslatos egzotikus nyaralás célpontja

Egzotikus nyaralás a Fiji-szigeteken
Egzotikus nyaralás a Fiji-szigeteken

Szánjon időt egy kellemes üdülésre, pihenje ki a hosszú és fárasztó mindennapjait! Csodálatos tájak, napsütés, tengerpart, minden igényt kielégítő egzotikus nyaralás várja Önt Fiji szigetén, ami a Csendes-óceán déli részén elhelyezkedő ország és szigetcsoport.

Két nagy és sok apróbb szigetből tevődik össze, összesen 322 sziget számlálható, ezek közül csupán 106 lakott. Luxusszállodák, békés tengerpart, kellemes meleg, hűs koktélok várják Önt, de akik kalandban is szeretnének részesülni, erre is lehetőséget kínál ez a tökéletes nyaralóhely.

Legnagyobb szigetén, Viti Levun él a lakosság túlnyomó része és a főváros, Suva is itt található. Navala falujában betekintést kaphatunk a helyiek hagyományairól, a Coral Beach-en élvezhetjük a káprázatos napsütés kényeztetését, Mamanuca-sziget hatalmas hullámain pedig kiélhetjük szörfös vágyainkat.

Másik nagy szigete Vanua Levu a magas szikláiról mélybe csobbanó vízeséseiről, hosszan nyúló kókusz és cukornád ültetvényeiről híres. Tehát, élményekben dús, egzotikus nyaralás célpontja.

admin