Fogpótlás fémmentesen profiktól

fogpótlás

Az ápolt megjelenés mindenkinek fontos, ezért az igényesebbek arra törekednek, hogy a lehető legjobban nézzenek ki, kortól függetlenül. A fogpótlás visszaadja az elveszített szépséget, ami lassan, az idő múlásával megfakul.

Az esztétikai kezelések nagyon népszerűek lettek az utóbbi időben, ugyanis ezekkel valóban látványos a végeredmény. A fogpótlás nem csupán a szépség miatt szükséges, hanem az ételek elfogyasztásában ugyancsak segíthet. Ma már leginkább a fémmentes módszert ajánlják a szakemberek, mert ez pont annyira tartós, de a színe világosabb. A cirkónium-oxidból készülhet a korona vagy a fogpótlás váza, amit hídnak neveznek. Ezt a csúcsminőségű kerámiát az űrkutatásban alkalmazták.

Ennek az anyagnak a különlegessége onnan ered, hogy a fény képes áthatolni rajta, akárcsak az eredeti fogakon. Ezt a hatást a fémből készült fogpótlással lehetetlen elérni, de természetesen régen ez számított a csúcsnak, ma már pedig ez az ultraerős kerámia. A kliensek mindkettőt kérhetik a Relax Dental Center klinikán.

seditor