Fonyódi szállás közvetlenül a vízparton

fonyódi szállás

A Balaton déli partján fekvő Fonyódról lélegzetelállító látvány tárul a szemünk elé, a Várhegy és a Sipos-hegy szigetként emelkedik ki. A kilátótornyokból gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk. Persze ehhez mindenképpen kell a fonyódi szállás is, hiszen ide nem egyetlen napra utazik az ember.

Igazán minden kényelmet és eredeti trópusi hangulatot biztosít a Sunset Resort Apartmanház, ami közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Így már akár a szobánkból megcsodálhatjuk a hajnali napfelkeltét, illetve az esti naplementét. Természetesen, ha sokáig szeretnénk reggelente pihenni, azt is megtehetjük, hiszen az ehhez nélkülözhetetlen nyugalmat szintén megadja ez a fonyódi szállás.

A foglalást igen egyszerűen és gyorsan elintézhetjük a sunsetresort.hu weboldalon keresztül. Ugyancsak itt olvashatunk még több információt erről a szállásról, valamint a szépséges településről, a varázslatos látnivalókról. Mindig vissza fog vágyni a Balaton partjára, ha ez a fonyódi szállás lesz a kiválasztott. Döntsön jól, hiszen a nyaralásuk múlik ezen!

seditor