Frissítő tonik a forró nyári napokon

tonik

A tonik elsősorban a kevert ital ízének és aromájának meghatározására használatos. Ez gyakran gyümölcsös, friss jegyeket foglal magába, amelyek az alkohol ellenpontjaként hatnak és élénkítő ízt kölcsönöznek az italnak. A citrusfélék spektruma a legalkalmasabb a szeszesitalokkal való kombinálásra.

A lime és a citrom, a savasságának köszönhetően, előnyben van a naranccsal szemben. Ez magyarázza, hogy miért népszerű a tonik. Ez az érett citrom legjobb tulajdonságait ötvözi, a kininnek köszönhető savanykás felhanggal, ami szintén kívánatos számos kevert italban.

A kinin hozzáadása még abból az időből származik, amikor a trópusi régiókban élő emberek azt remélték, hogy ez megvédi őket az olyan betegségektől, mint a malária. Az idrinks.hu ital webáruházban különböző országokból származó tonikok széles választékát kínáljuk.

Néhány termékünk további összetevőket, például gyökereket, virágokat, gyógynövényeket, fűszereket vagy citrusféléket tartalmaznak. Ezek keverékének köszönhető lesz az a bizonyos egyedi íz, ami miatt nyáron sokan szívesen fogyasztják ezt az italt.

seditor