Gél lakk köröm építéshez otthonra

Mostanában nem azokat az időket éljük, amikor nyugodtan elszaladunk a manikűrösünkhöz feltöltetni a körmeinket. De ennek ellenére sem kell lenőtt, letört körmökkel járkálni, hiszen a gél lakk köröm építésére most is megvásárolható.

Tény, hogy egy jól sikerült manikűrhöz csak a gél nem elegendő, hiszen kell legalább egy UV/LED lámpa és pár olyan eszköz is, mint a csiszoló, fénylakk, stb. Az a jó dologban, hogy mindez megvásárolható egyetlen helyről, mégpedig az ekszerem.hu webáruházból, ahol a körmözéshez szükséges dolgok mind-mind megtalálhatóak. A gél lakk köröm készítéshez pedig igazán nagy választékban elérhető, ráadásul olyan márkák képviseletében, mint a kiváló Moonbasa és Diamond Nails. Többféle típusú gél lakk körömhöz beszerezhető, mint az 1, 3 step vagy “tiger eye” fajták.

A színekről pedig csupán annyit, hogy itt nincs lehetetlen, hiszen a paletta óriási és rendkívül naprakész. Szerezzen be Ön is párat ezekből, nézzen meg 1-2 oktató videót és máris kezdheti saját magának építeni a körmeit!

admin