Gondoltad volna, hogy ilyen kiadó irodaházat is találhatsz a XI. kerületben?

irodaház

Az egyre gyarapodó üzletedhez keresel egy kiváló fekvésű, kitűnő ár-érték arányú irodaházat? Úgy véled, könnyű elveszni a felkínált ingatlanok labirintusában és már-már feladnád? Aggodalomra semmi ok! A XI. kerületben is könnyen találhatsz színvonalas irodaházat, ha jó helyen keresel. Teljesen mindegy, hogy lakásirodát vagy nagyobb irodaházban lévő helyiséget keresel, az Irodakereső csapatára, Magyarország egyik legnépszerűbb kommunikációs portáljára egész nyugodtan rábízhatod magad.

A keresést leadhatod többek között a területi adottságok, illetve az árak függvényében is, néhány másodperc elteltével pedig már mazsolázgathatsz is a megjelenő személyre szabott eredmények között. Abban az esetben például, ha kifejezetten a XI. kerületi ingatlanok érdeklenek, kényelmesen válogathatsz az energiabarát kialakításukról ismert zöldházak, az A és a B kategóriás ingatlanok között is.

Ha kimondottan az A kategóriás irodahelyiségek érdekelnek, a figyelmedbe ajánljuk a Bartók Házat. A frekventált helyen lévő irodaház mélygarázzsal is rendelkezik, emellett pedig könnyen megközelíthető, hiszen több busz- és villamosjárat is elhalad közvetlenül mellette. A szóban forgó A kategóriás irodaház 2003-ban épült. Mivel központi helyen van, számos szolgálató megtalálható a közelében, a különféle éttermektől kezdve, a pénzügyi intézményeken keresztül egészen a gyógyszertárakig. A Bartók Háztól Budapest központja is könnyen megközelíthető, de az M1-es autópálya is pár perces útra van innen. Magának az épületnek is vonzó a szolgáltatói részlege.

Ha a Bartók Ház bérlése mellett döntesz, nemcsak a 24 órás biztonsági szolgálatra mondasz igent, de egyúttal a hatékony takarításra is, ami bizonyos időközönként a külső ablakokat, illetve télen a hó eltakarítását jelenti. Az épületben természetesen lift is van, aminek a karbantartása szintén az épület által nyújtott szolgáltatásokba tartozik. Ha a korszerű épület egyik irodahelyiségét szeretnéd bérelni, azt minimálisan 36 hónapra teheted, 6 hónapos kaució fejében.

admin