Gyémánt vágókorong az eredményes szabás érdekében

gyémánt vágókorong

Amikor kifejezetten kemény anyagok vágására kerül a sor, akkor csakis minőségi szerszámokkal tudunk precíz munkát végezni. Az olyan természetes anyagok, amilyen többek között a gránit és a márvány, komolyan feladhatják a leckét. A gyémánt vágókorong ugyanakkor könnyedén veszi a feladatot. Ez a kivételes minőségének hála, pontosabban az egyedi felépítését alkotó összetevők gondoskodnak az eredményességről.

A meleg sajtolás és a szinterezés révén kialakított, egyedi szegmensből álló gyémánt vágókorong kimondottan hosszú élettartammal rendelkezik. Könnyedén kiszolgálja a profi szakemberek és a lelkes kezdők igényeit is.

A készítők gondoltak a környezettudatos elvekre a megalkotás során, hiszen az új fejlesztésű turbós, K hálós felépítés nagyban elősegíti a gyémánt vágókorong felületének a hűtését az igénybevétel során, valamint a por eltávolításában is kiemelkedő eredményességet nyújt. Amennyiben rendszeresen van dolgunk hidegburkoló lapok vagy más természetes kövek szabásával, akkor csakis nyerhetünk a gyémánt vágókorong megvásárlásával.

admin