Gyerek lepedő változatos színekben

gyerek lepedő

A nyugodt alvásához elengedhetetlen a minőségi és kényelmes ágyneműhuzat. A 90×200 cm kivitelben készült gyerek lepedő ennek az egyik tartozéka. Bájos, szívet melengető mintákkal kerülnek forgalomba. Pamut anyagból készült, így rendkívül gyorsan és könnyen tisztítható. Mosás közben nem veszít az élénk színekből és gyorsan megszárad.

A tisztításához kövesse a terméken található útmutatót. Fehérítés és vegytisztítás nem ajánlott! Rendkívül higiénikus és jó minőségű termék. Természetesen ezek nemcsak a legkisebbeknek készülnek, hiszen méretükből és színvilágukból adódóan, helyet kaphatnak akár egy egyszemélyes vagy ifjúsági ágyon is. Habszivacs és rugós matrachoz egyaránt használható.

Gumírozásának köszönhetően, remekül illeszkedik és alvás közben nem csúszkál. A gyerek lepedő tehát kiváló választás nemcsak a csöppségek szobájába. Helyet kaphat az összes alvásra alkalmas helyiségben, hiszen változatos színeben, remek minőségben érhetőek el. Bármikor beszerezheti, az online rendelés előnyeit kihasználva.

seditor