A gyermekétkeztetés dolgát illik komolyan venni.

közétkeztetés
közétkeztetés
közétkeztetés

Hogy a gyermekeink mit esznek, nem vehető félvállról. Már csak azért sem, mert manapság az élelmiszeripar alapvetően rossz irányba megy: az olcsó, a nem egészséges termékek tömeggyártása felé, amelyeket a cégek úgy próbálnak eladni a piacon, hogy azok a gyatra minőség ellenére is ízletesek, finomak, egyszóval vonzóak a fiatalkorúak számára. Ha minőségi étkezéshez szeretné juttatni a gyermekét, és nem csak otthon, akkor a közétkeztetés dolgában keresse fel a TS Gastro oldalát az alábbi címen: gyermekétkeztetés.

Miért pont a TS Gastro, ha gyermekeink étkezéséről van szó?

Az olcsó, ámde minőségi étkezésről sokan gondolják azt, hogy nem létezik. Holott mindez abból fakad, hogy a különféle áruházláncok a kimondottam egészségesnek titulált termékeiket borsos áron adják el, így aztán ebből az jön le, hogy az egészséges ételek csakis drágán érhetőek el. A TS Gastro a közétkeztetésnek a megreformálásával arra tesz kísérletet, hogy bebizonyítsa, mindez nem így van: ésszerű keretek között igenis meg lehet oldani azt, hogy a gyerekek színvonalas, elérhető árú közétkeztetésben részesüljenek, friss alapanyagok felhasználásával készült változatos ételeket fogyasztva.

Mi a TS Gastro célja?

Az, hogy utat mutasson egy olyan modell felé, mely amellett, hogy megfizethető, mégis kellően egészséges ételekkel operál. A ma gyermekei a holnap fiataljai lesznek, akikből idővel a holnapután felnőttei válnak; ha ezek a gyermekek nem tanulják meg az egészséges étkezést (mely mára sajnos olyan készséggé, tudássá vált, amelyet el kell sajátítani), akkor a jövő Magyarországa étkezés terén jelentősen le lesz maradva a nyugathoz képest. Ahhoz a nyugathoz képest, ahol már azon kísérleteznek, hogy rovarokból állítsanak elő fehérjeport – miközben mi egyre több vackot tömünk magunkba.

Mit tesz a TS Gastro egy egészségesebb közétkeztetésért?

A cég 2009 óta dolgozik azon, hogy egyre több gyermek számára hozza közelebb a megfelelő minőségű ételeket. Jelenleg 15 településsel van a TS Gastronak hosszú távú megállapodása, melynek keretében naponta több, mint 20 ezer adag étel kerül lefőzésre.

Amennyiben Ön döntéshozóként úgy gondolja, hogy a gyermekek Önöknél is megérdemlik azt, hogy jót egyenek, méghozzá megfizethető áron, úgy látogasson el a TS Gastro fent említett weboldalára, ahol minden szükséges elérhetőséget megtalál majd, amivel fel tudja vennie a kapcsolatot a céggel!

admin