Hangsúlyozza a cége arculatát egyedi bélyegző készítéssel

egyedi bélyegző készítés

A pecsét az a bizonyos eszköz, amire szükség van egyes dokumentumok hivatalossá tételéhez és a világon szinte egyetlen vállalkozás sem nélkülözheti. A használata megerősíti az okmányok hitelességét, megbízhatóságát és jogi érvényességét. Az egyedi bélyegző készítés pedig beszél egy vállalat tekintélyéről, mivel sokszor képes pozitív vagy negatív benyomást kiváltani a partnerekből.

Mint minden más, meglehetősen kicsi tárgy, így a pecsét is elveszhet vagy megsérülhet. Idővel a lenyomata is egyre homályosabbá, kevéssé kivehetővé válik. Ha az Ön pecsétje elveszett vagy használhatatlanná vált, akkor az egyedi bélyegző készítés gyors megoldást kínál a problémára. Cégünk egyéni vállalkozások, orvosok, ügyvédek, közjegyzők és jogi személyek számára is kínálja a szolgáltatásait. Az egyedi bélyegző készítésre nagy a kereslet, ezért sok vállalat gyárt ilyen termékeket és számos olyan technológia létezik, ami lehetővé teszi az ügyfél igényeinek kielégítését. A termékek előállításának legegyszerűbb, legolcsóbb és leggyorsabb módja a fotopolimer bélyegzőgumi használata. A gyártás alapját a polimerek azon tulajdonsága képezi, hogy az ultraibolya sugárzás hatására megszilárdulnak. Ha az egyedi bélyegző készítés során ezt a technológiát alkalmazzák, akkor előzetes sablongyártás szükséges.

A fotopolimer termékek pozitív tulajdonságai mellett, meg kell jegyezni a felhasználásuk sajátosságait is. Csak vízbázisú festékekkel használhatóak, mivel nem ellenállóak az oldószerekkel és az alkohollal szemben. Ha sürgősen egyedi bélyegző készítésre van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, adja le a rendelését és pár napon belül már át is veheti azt.

admin