Hány csöve legyen a műkörmös LED lámpának?

műkörmös LED lámpa

Ahhoz, hogy valaki profi szintre emelje a tehetségét, a kezdő, tanulási szint után már elengedhetetlen, hogy profi kellékekkel dolgozzon. Rengeteg műkörmös LED lámpa közül választhatunk és persze ahány ismerős, annyi jó tanács. Az alábbiakban talál egy kis segítséget a választást illetően, ami után már képes lesz magabiztosabban rábökni egyre. Mielőtt rátérnénk a csövekre, fontos tisztázni, hogy kiterjesztett fénytartományú LED égővel rendelkező modellt érdemes választani, mert az minden anyag megkötésére képes. A műkörmös LED lámpák kaphatóak 1, 2 és 4 csöves verzióban.

A szakmabeliek egyetértenek abban, hogy legalább 2 csöveset érdemes vásárolni, az 1 csöves inkább csak egy hobbi gép, a szalonba viszont aligha alkalmas. Az izzók elhelyezkedéséről itt tudni kell, hogy nem világítja meg minden oldalról a körmöket, éppen ezért terjedt el nagyon gyorsan a négy égővel rendelkező verzió, aminek viszont ezzel már nincsen gondja.

Igaz, hogy ez a műkörmös LED lámpa kicsivel drágább, de ha valaki komolyan gondolja a szakmát, akkor hamar meg fog térülni. Árazástól függően, általában 3-4 vendég már képes visszahozni a befektetett összeget. Kicsit izgalmasabb vizekre evezve, találkozhatunk a köröm diszek ugyancsak szerteágazó palettájával. Megannyi por, csillám, effekt, szalag és még ki tudja mi áll a lelkes díszítők rendelkezésére. Ahhoz, hogy sem a szakember, sem pedig a vendég ne zavarodjon bele a hatalmas választékba, érdemes néhány tanácsot megfogadni.

Bár nagyon nehéz megállni, hogy ne vegyük fel a köröm diszek teljes tárházát a kínálatunkban, érdemes inkább lassan bővítgetni azt. Ennek nemcsak az lesz az előnye, hogy a vendégnek nem tart 3,5 órán keresztül, amíg eldönti mit akar, de a mi esetünkben is jobb, ha inkább 2-3 darabbal dolgozunk, azt viszont teljes magabiztossággal tesszük. Ha benne van a kezünkbe a gyakorlat, úgymond már kisujjból rázzuk ki, akkor tovább léphetünk és kipróbálhatunk mást is. A legegyszerűbben applikálni talán a matricákat lehet a köröm diszek közül, míg a hálóhoz már kell némi gyakorlat.

admin