Használt notebook elérhető összegért

használt notebook
használt notebook
Használt notebook

15 évvel ezelőtt, a Pentium II processzorral szerelt, akkor már réginek számító laptopok is 100.000 Ft feletti áron voltak kaphatóak a piacon. Ehhez képest, manapság a használt notebook 40-50 ezer Ft áron elérhető. A számítógép tipikusan olyan használati tárgy, mint az autó. Vannak csillogó új modellek, de a célnak a régi, akár 10 éves darabok is bőven megfelelnek. 4

Természetesen van, hogy bár logikailag jók lennének az adott feladatok ellátására, a lusta programozók már nem optimalizálják a programjaikat a régebbi gépek paraméterei szerint, ezért kénytelenek vagyunk új vagy kevésbé koros használt gépben gondolkodni.

Amikor elegendő a régebbi masina teljesítménye, sokat tudunk spórolni. Ezen gépek ugyan korosak, de a beszerzési forrástól függően olyan állapotban lehetnek, mintha csak 1-2 évesek lennének. Használt notebook vásárlása ideális lehet egy iskolába induló gyermeknek, aki otthon vagy a nagyszülőkhöz látogatva szeretné használni az internet számára létrehozott felületeit, elérni saját dokumentumait.

admin