Hasznos munkát végeznek a rendsodrók

rendsodrók

Ha van egy jól felszerelt traktora, akkor a gyors és kiváló minőségű széna betakarítás kérdése azonnal megoldódik. A rendsodrók kényelmesen alkalmazható mezőgazdasági berendezések, amikkel néhány órán belül képes lesz meglehetősen nagy területeket megmunkálni, és kiváló takarmányt biztosítani a gazdaságának.

A piacon a legszélesebb körben a német és a lengyel gyártók képviseltetik magukat, akik kiváló minőségű és sokféle kialakítással rendelkező berendezéseket kínálnak. Tervezésük szerint, a hagyományos traktorra függeszthető gereblyékre hasonlítanak, amelyeket a szénabálák készítéséhez használnak, és jelentősen javítják a növényi anyagok minőségét.

Ezenkívül a rendsodrók a kész széna kötegeket a kívánt méretű tekercsekké tudják formálni. A német és lengyel gyártmányok ideálisak a takarmány készítéséhez, úgy a magángazdaságok, mint a nagyobb mezőgazdasági vállalatok számára. A pendakft.hu online áruház által értékesített rendsodrókkal minimálisra csökkenthető az értékes takarmány elvesztése, és szinte rögtön száraz és tárolásra kész alapanyagot kaphat.

admin