Hátmosó kefe a bőr revitalizálásához

hátmosó kefe

A zuhanyzás vagy fürdés nemcsak arról szól, hogy megtisztítsuk a bőrünket a szennyeződésektől, hanem arról is, hogy ápoljuk azt és jól érezzük magunkat. Az egyik hasznos és kedvelt kiegészítő ehhez a speciális hátmosó kefe. Könnyen használható, ugyanakkor jót tesz a bőrnek. Ideális a mindennapi testápoláshoz.

Az erős fogantyú kényelmes használatot biztosít. A puha hátmosó kefe megtisztítja a bőrt az elhalt hámrétegektől, ezáltal serkenti a vérkeringést és oldja az izmokban fellépő feszültséget. A termék a fürdőszobában díszévé, az Ön kezében pedig az egészség és a test szépségének hatékony eszközévé válik. A vele való zuhanyzás után úgy érezi majd magát, mintha masszázst kapott volna. A hátmosó kefe rendszeres használata lehetővé teszi, hogy már 2 hét után láthassa az első eredményeket.

A bőr minden sejtjét elárasztja a vér, a test kellemesen ellazul, a gyors alvás pedig garantált. Plusz előnye, hogy a kefe a combok, a fenék és a has masszírozására is használható. Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas.

seditor