Hogy miért lehetnek szükségesek Önnél a tűzgátló ajtók?

tűzgátló ajtók

Ha Ön attól tart, hogy a lángok egy óvatlan pillanatban felégetik az otthonát, akkor tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez ne következhessen be! Ha sikerül is megfogadni eme tanácsot, a véletlen bekövetkeztét attól még nem lehet kizárni, sajnálatos módon; egy kipattanó elektromos szikra még a legnagyobb óvatosság mellett is bármikor tüzet szíthat a nappaliban, a konyhában – és akkor odaveszhet minden. A tűzgátló ajtók azonban meg tudják gátolni a pusztítást: http://projektajto.hu/

Milyen tűzgátló ajtó érhető el a Projektajtónál?

Amennyiben olyan ajtó kellene a megrendelőnek, mely szabványos méretekkel rendelkezik (azaz MSZ-méretű), akkor mindenképpen a raktárról elvihető tűzgátló ajtók között kellene körülnézni, s onnan kiválasztani a megfelelő darabot, darabokat. Ezek az ajtók a DIERRE-től származnak, s mindenféle felesleges utómunka nélkül beépíthetőek, tulajdonképpen szinte bármelyik nyílásba. Aki egyedi méretekkel rendelkező ajtóra vágyik, azok számára a Projektajtó egyedi megoldást is kínál, mégpedig IDRA tűzgátló ajtóknak a képében. Ezen utóbbi ajtók bármilyen méretben megrendelhetőek. Ha Önnek egyedi ajtó kéne, úgy mindenképp fel kell vennie a kapcsolatot a Projektajtóval, hogy árajánlatot tudjon kérni!

Megéri-e tűzgátló ajtóval felszerelkezni vagy sem?

A kérdésre nincsen egyértelmű válasz. Vajon megéri-e négyszer drágábban zárszerkezetet vásárolni, vagy elegendő az a zár is, ami már meg tud akadályozni egy átlagembert abban, hogy betörjön hozzánk? Aki nagyobb biztonságra vágyik, mint amit egy ajtó alaphangon szavatolni képes, akkor számára természetesen indokolt lehet szintet lépni, és többet költeni egy speciális tulajdonságokkal rendelkező ajtóra. Egyáltalán nem egyedi az, amikor valaki komolyan a zsebébe nyúl bejárati ajtó vásárlásakor; a bejárati ajtó is lehet mondjuk tűzgátló ajtó, hiszen ilyen ajtó is megrendelhető, megvásárolható a Projektajtónál.

Hol található meg a Projektajtó, ha az érdeklődő fel szeretné keresni?

Budapesten, méghozzá két különböző helyszínen: az iroda a Száva utca 8., míg a raktár a Ceglédi utca 28. szám alatt található, egymáshoz igen közel. Célszerű azonban első körben vagy telefonon, vagy interneten keresztül felvenni a kapcsolatot a Projektajtóval! A munkatársak minden felmerülő kérdésre választ tudnak adni. (Érdemes azért a tűzgátló ajtóknál elolvasni a „Jó tudni” menüpont alatti bejegyzéseket, melyek nagyon sok dologra rávilágítanak!)

admin