Hogyan válasszon ásvány karkötőt?

ásvány karkötő

Sokan úgy tartják, hogy a természetben fellelhető kövek bizonyos esetekben gyógyító erővel bírnak. A különböző színekben kapható ásvány karkötő igazodik a viselőjéhez. Úgy kell kiválasztani, hogy színben, méretben vagy a rá jellemző tulajdonságokban megfeleljen az elvárásoknak. Valaki csak egy bizonyos színt keres, ami a ruhájához vagy a kedvencek szettjéhez illik, ami lehet rózsaszín, kék, de akár fehér is.

Mások egyszerűen szeretik a kövek formáját és a tapintását, ezért hol kisebbet, hol pedig nagyobbat szeretnének hordani. Ezek mellé jön az ásványoknak a lélekre gyakorolt hatása. Néhány ember azáltal választ kedvenc ásvány karkötőt, hogy milyen kövekből áll, mivel vannak jókedvet előidéző, az egészséget elősegítő, de békét sugározó ásványok is.

Mindegy, hogy milyen célból akar ásvány karkötőt választani, a gyogyitokovek.eu kínálatában biztosan megtalálja azt, amit keres! Amennyiben olyanra vágyik, ami nem található meg a kínálatban, akkor nyugodtan írjon nekik üzenetet és figyelembe fogják venni a kérését.

admin