Igazgyöngy nyaklánc több méretben

Igazgyöngy nyaklánc
Igazgyöngy nyaklánc

Egyetlen hölgy ékszerdobozából sem hiányozhatnak az igazgyöngyökből előállított darabok, hiszen ezek rendkívüli eleganciát kölcsönöznek és sok ünnepi alkalomkor lehet viselni. Egy egészen egyszerű fekete ruhát igazgyöngy nyaklánc viselésével teljesen fel lehet dobni és a megjelenést igazán elegánssá tenni. Honnan lehet beszerezni egy csodálatos igazgyöngy nyaklánc típust? A White & Black ékszerüzletből, ahol igazán bőséges a választék és mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának megfelelő darabot.

Az üzletben minden, a készleten lévő ékszer megtekinthető interneten keresztül, de személyesen is, ha ellátogat a budapesti Pozsonyi út 33/B szám alatt található üzletbe. A nyitvatartási idő hétköznap 10.00-18.00 óra, szombaton 10.00-14.00 óráig tart. Az igazgyöngy nyaklánc többféle hosszúságú lehet, ezek között a legrövidebbek 30-33 cm hosszúak, ezt lehet 1, de akár 3-5 sorban is viselni, esti alkalmakra elegáns megjelenést biztosít.

A következő méret 36-42 cm között mozog, ezeket általában egyforma nagyságú gyöngyökből készítik. A leginkább elterjedt hosszúságú igazgyöngy nyaklánc mérete a 43-48 centiméteres, ezek az elegáns öltözékek díszítői, de mindennapi használatra is alkalmasak. Fűzhetik ezeket egyforma nagyságú gyöngyszemekből, de ugyanakkor középen nagyobb, a zár felé csökkenő átmérőjű gyöngyökből egyaránt. 51-61 cm-esek a Matinée elnevezésű gyöngysorok, amelyeket viselnek sportos vagy alkalmi megjelenéshez is.

Magas nyakú pulóverekhez, ruhákhoz kiválóan alkalmas az Opera elnevezésű gyöngysor, amihez már nem fűznek feltétlenül zárat is, hiszen 70-86 cm hosszúságúak. A leghosszabb változat a 120 cm-t is eléri. Sokfélék és sokszínűek az igazgyöngy nyaklánc típusok, ezért érdemes ellátogatni ebbe a webáruházba, végignézni a kínálatot, majd kiválasztani a megfelelőt. Egyedi, különleges darabokat találhat itt, hiszen minden ékszer kézzel készült. Egyetlen dolog okozhat csak nehézséget a választás során, ez pedig a bőség zavara. Válogasson bátran bármikor, hiszen a webáruház állandóan nyitva van!

admin