Igen egyedi a bumper iPhone 13 tok

iPhone 13 tok

Nincs hiány a tokokból a telefontartozékok piacán. Minden vásárló egyszerűen megtalálhatja azt a kelléket, ami nem csupán védi, de valamilyen szinten egyedibbé és szebbé is teszi a készüléket, főleg a legújabb modellek esetében. Nincs ez másképp az Apple termékeknél, ahol igen keresett az iPhone 13 tok.

Jogos a kérdés, hogy melyik fajtára essen a választás? Minden attól függ természetesen, hogy milyen igényekkel rendelkezik a vásárló, mire van szüksége és mit vár el a telefontoktól. Rengeteg mindenkinek bőven elegendő, minden szempontból, a bumper iPhone 13 tok. Mit kell erről tudni? Nos, nem egy megszokott tokról van szó, hiszen ennek nincs előlapi és hátlapi védőfelülete sem.

Igazából egy ütést felfogó védőkeretről van szó, ami igazán egyedi külsőt biztosít a mobilnak. Készülhet ez műanyagból, alumíniumból és természetesen szilikonból is. A keret a telefon oldalsó éleire illeszkedik és kicsit rálóg a kütyü hát- és előlapi részére, megvédve azt a sérülésektől.

Aki biztosra akar menni, a bumper iPhone 13 tok mellé beszerez egy üvegfóliát is, amivel valóban minden téren meg lehet védeni az eszközt. Sokan azért szeretik, mert ez egy kiváló dizájn elem. A jól megválasztott színben nagyon fel tudja dobni a telefont. Sőt, ami még előny, hogy gyerekjáték a felhelyezése és a tisztítása is. Mindennapi használatra tökéletesen megfelel, de ha valaki szeretné extrém sportoláskor is magával vinni a telefont, akkor lehet, hogy a defender tok a jobb választás.

Maximális eleganciát nyújt a bőr iPhone 13 Pro Max tok

A bőr és bőr hatású telefontokok azok körében kedveltek, akik prémium minőségre vágynak, ellenállhatatlan külsőben. Egy gyönyörű, igényes iPhone 13 Pro Max tok biztosan nagyon sok mindenkinek beválik. A bőr modellek belül polikarbonátból készülnek, amit egy bőr réteg fed.

Maga a hátlap rész pedig bőrrel vagy műbőrrel van bevonva, ami nemcsak rendkívül elegáns, de igazán ellenálló is. A iPhone 13 Pro Max tok gomb részei dombornyomott megoldással vannak kialakítva, ezért a megszokottnál egy kicsit erősebben kell megnyomni például a hangerő szabályzót.

seditor