Igen sokoldalú az ajtóbehúzó

ajtóbehúzó

Az otthonunkból kilépve, teljesen automatikus és természetes folyamat, hogy becsukjuk magunk után az ajtót. Valamiért ez a magatartás a közintézmények, ipari centrumok és társas ingatlanok esetében már kicsit lazul. Hajlamosak vagyunk arra, hogy kirohanunk az épületből és nem foglalkozva a részletekkel, szaladunk tovább, tárva-nyitva hagyva a bejáratot. Pontosan ennek apropóján kerültek kifejlesztésre az ajtóbehúzó termékek.

Az önműködő, mechanikai szerkezetek elvégzik azt a munkát, amit mi elfelejtünk. Ilyen módon időt takarítunk meg a mindennapi teendőink lecsökkentésével, valamint energiaspórolásra is sor kerül, mert a fűtött vagy légkondicionált helyiségekből nem szökik ki az ideális klíma. Az ajtóbehúzó többféle elrendezésben érhető el.

Lehet rejtett, falra szerelhető vagy a padlóra illeszthető. Sok termék könnyedén túltesz az elvárásokon, ugyanis kiegészítő szerepeket lát el, a becsapódás elleni védelemtől kezdve, a késleltetett csukáson keresztül a mechanikus kitámasztásig. Amennyiben jobban el akarunk mélyedni az ajtóbehúzó eszközök ismereteiben, akkor a szefnagyker.com oldalon megtehetjük.

admin