Igényekhez igazítható ügyviteli rendszer

ügyviteli rendszer

Vállalkozóként fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen az ideális ERP rendszer. Akkor nevezhető hatékonynak az ügyviteli rendszer, hogyha nem az határozza meg a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, hanem a saját elvárásainkhoz igazíthatjuk azt.

Ennek fényében a WINFORM Informatikai Kft olyan egyedi megoldást kínál, ami jól illeszkedik a különféle üzleti folyamatokhoz, a változó körülmények ellenére. A gördülékeny működést és az akadálymentes kommunikációt a folyamatos, azonnal igényelhető rendszergazdai segítség garantálja.

Az ügyviteli rendszer a könnyű kezelhetőség érdekében, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. A hatékonyság annak köszönhető, hogy az ügyviteli rendszer tesztelése valódi adatbázisokon történik.

Ezt a programfejlesztés során az adatmigráló rendszer teszi lehetővé. Az ügyviteli rendszer különböző modulokból tevődik össze, mint a kereskedelem, gyártás vagy a kontrolling. Ezen kívül még sok más egység közül is választhatunk, ami segít előre lendíteni a vállalkozást.

admin