Így dolgozik egy profi kézműves fagylalt nagyker

Hisztéria Fagylalt

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező cég a fagylaltkészítés terén első helyen áll. A prémiumminőségű termékek az ország számos pontján megtalálhatóak. A céggel kapcsolatban álló partnerek nagyban hozzájárultak a sikerhez. A Hisztéria Fagylalt a kézműves fagylalt értékesítésével kapcsolatban is írt egy kis tájékoztatót a viszonteladók számára. A természetes alapanyagok, a folyamatos fejlődés és a fagyi iránti szenvedélyük tette igazán híressé. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fogyasztóhoz minőségi termék kerüljön.

A modern technológiával felszerelt műhelyben kerül feldolgozásra a helyi gazdáktól beszerzett friss alapanyag. A gondosan kiválasztott összetevők és a friss gyümölcsök adják meg a fagylalt valódi ízét. Tartósítószert nem használnak, ezért fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás, úgy a műhelyben, mint a cukrászdák pultjaiban. Minden folyamat a kötelező egészségügyi szabályok betartásával történik. A cég fagyasztókamrájában 60 napig tárolható -18 Celsius fokon.

A rendeléseket saját hűtőberendezéssel ellátott autókkal szállítják ki, ezzel is a minőséget szeretnék megőrizni. A viszonteladóknak is érdekük, hogy megfelelő termék kerüljön eladásra, ezért ajánlott néhány alapvető dolgot betartani. Az egyik legfontosabb, hogy a hűtőpultban meglegyen a tároláshoz szükséges hőfok. Ha ez adott, akkor a 3 kg tégelyekben tárolt fagyi 8 napig megtartja a szavatosságát. A pult tisztántartása és az udvarias kiszolgálás sem elhanyagolható. A rendezett, tiszta, színes vitrinek mágnesként vonzzák a fagylalt kedvelőit.

A hagyományos ízek mellett, újak is megjelentek. Nem csoda, hogy az emberek az egyik legfinomabb fagyinak minősítik és nagyon keresik. Ön is kipróbálhatja, hogy milyen, amikor elégedett, boldog vásárlók sorban állnak ezért a mennyei finomságért. A cég hűtőpultot is tud biztosítani a partnereinek, amennyiben igénylik. Rendelését leadhatja telefonon vagy ellátogathat a cég székhelyére, ahol érdekes információkkal gazdagodhat. A kézműves fagylalt értéket képvisel.

seditor