Johnnie Walker az emelkedett hangulatért

Johnnie Walker
Johnnie Walker
Johnnie Walker

Különleges alkalomra keres italt, amivel méltón lehetne ünnepelni és emelné az esemény fényét? Akkor vásároljon egy üveg Johnnie Walker whiskyt! Ennek az italnak a története egészen 1820-ig nyúlik vissza, amikor is John Walker saját neve után megalapította a whisky gyártó cégét, amit azóta is az utódai vezetnek.

A jellegzetes négyzet alakú üvegben kapható, döntött címkés Johnnie Walker fenséges nedűt jelenleg több mint 200 országban forgalmazzák és évente mintegy 130 milliót adnak el belőle. Tehát, ha még nem kóstolta ezt az ikonikussá vált italt, akkor már csak ezekből az adatokból is feltételezheti, hogy egy nem mindennapi whisky fog a pohárba kerülni.

Ha pedig már volt szerencséje legalább egyszer megízlelni a Johnnie Walker jellegzetes zamatát, akkor tudja, hogy ez tökéletes az ünnepléshez. Válasszon az idrinks.hu oldalon megtalálható kiszerelések közül és alapozza meg a jó kedvet ezzel a nagyszerű párlattal, amit ha díszcsomagolásban kér, akkor még emelkedettebbé teheti a hangulatot!

admin