Kaboson többféle méretben és formában

kaboson

Az ásványokat egyre többen szeretnék valamilyen nemesfém foglalatában viselni. A kaboson alkalmas a nemesfém ékszerek készítésére. Még mielőtt úgy gondolnánk, hogy ez egy bizonyos típusú kő, tulajdonképpen az ásvány feldolgozására, csiszolására vonatkozik.

Ez pedig azt jelenti, hogy minden ásvány lehet ilyen a megfelelő technikával. Csodálatos, tökéletes csiszolású tigrisszemek, rózsakvarcok vagy ametisztek is lehetnek arra kiválóan alkalmasak, hogy arany vagy ezüst foglalatba kerüljenek.

Az asvanybolt.hu webáruházban többféle kaboson változat is megtalálható. A kínálatban jelen vannak a csepp alakú, mm-es vagy nagyobb méretű fajták. Vannak olyanok is, amik már egyenesen foglalatban találhatóak, de medálok is szerepelnek ebben a kategóriában.

A kaboson roppant sokoldalúan használható fel és úgy a profi, mind a hobbi ékszerkészítők munkáját megkönnyíti. A webshopban gyönyörű darabok sorakoznak nagy választékban. Nemcsak forma és típus szerint lehet választani ezekből az ásványokból, hanem méret alapján is.

seditor