Kellemes nyári viselet a munkás rövidnadrág

munkás rövidnadrág

A nyári szezonban gyakran okoz problémát a jelentős forróság, ami alaposan megnehezítheti a szabadban történő tevékenykedést. A helyzetet csak tetézi, ha olyankor kötelező a hosszú viselet. Szerencsére, sok esetben vannak enyhítések, így előtérbe kerülhet a munkás rövidnadrág.

Ez a kialakítás, bár egyértelműen nagyobb szabadságot kínál, még mindig gondoskodik a viselőjének a biztonságáról. Kiváló anyagból készül és a felépítésénél is kifejezetten azt vették figyelembe, hogy kényelmes legyen. Egyszerűen lehet benne hajolni, guggolni. Nagyon praktikus a munkás rövidnadrág, ugyanis tele van zsebbel és némelyik változaton a kalapácsnak szintén jut külön pánt, ami az ácsoknak és kőműveseknek remek hír.

Pamut és poliészter keverékéből tevődik össze, így a szövetek között jelentős a légáteresztés, na meg roppant ellenálló is. Természetesen igen sokoldalúan felhasználható a munkás rövidnadrág, ugyanis kirándulások és hobbi tevékenységek alkalmával szintén viselhető. A magas fokú biztonsági előírásoknak teljesen megfelelő modellek mindenképpen az előnyünkre válhat. Tartsunk belőle néhány darabot kéznél!

admin