Kényelmes gyerek bicikli minden kosztálynak

Kiváló biciklik gyerekeknek

A bringázás nagyon hasznos és egészséges dolog. Környezetkímélő közlekedési forma, ami ráadásul remekül megmozgatja az izmokat, hiszen a kerékpár emberi erővel hajtott eszköz. Igaz, ma már létezik e-bike is, viszont ez inkább a motorkerékpárok szerepét veszi át. Nem lehet elég korán elkezdeni a bicajozást, ezért nem csoda, hogy sok szülő már az 1-2 éves gyereknek szánt tricikliket vagy négykerekű bringákat keres.

A segédkerekek utólag is leszerelhetőek, így a legtöbb gyerek bicikli ezekkel együtt érkezik házhoz. A honlapunkon fellelhető gyerek bicikli márkák csoportok szerint tekinthetőek át. Életkor, magasság szerint hatékonyabban leli meg a megfelelőt a lányának vagy a fiának. Uniszex kerékpárokat is forgalmazunk.

Ezek különösen akkor előnyösek, ha többgyerekes családba érkezik a kiszemelt gyerek bicikli és utólag a kistesók megöröklik. Mint minden kerékpár esetében, a gyerek bicikli gyártásánál is a tervezők odafigyeltek arra, hogy a váz könnyű legyen. Az acél és alumínium súlya nem gátolja meg a kicsiket abban, hogy a bicajozás után visszatolják a helyükre a „paripájukat”. A gyerek bicikli ugyanúgy váltóval van felszerelve, mint a felnőtt típus.

Be lehet állítani, hogy a tekerés könnyű vagy nehezebb legyen. Ezzel megelőzhetőek a kezdetleges bukások is, nem borulnak olyan hamar el. A későbbiekben pedig rutinossá fog válni az egyensúlyozás és a tekerés összehangolása. A gyerek bicikli legjobbjait vonzó áron leli meg nálunk. Válasszon egyet a Neuzer, Csepel, Alpina vagy Hauser márkákból!

admin