Kényeztesse magát holt-tengeri sóval!

holt-tengeri só

Az AHAVA a luxus arc-, test- és hajápoló termékek egyik világelső gyártója. Minden AHAVA kozmetikumban van holt-tengeri só, iszap és alga, valamint megnövelt koncentrációjú ásványi anyag, amelyek minden szükséges mikroelemmel telítik a bőrt, hidratálnak, fokozzák a sejtregenerációt, a vérkeringést és aktiválják az anyagcserét.

A termékek elképesztően kellemes textúrájúak, alaposan hámlasztanak és jó érzést biztosítanak a bőrnek. Vízzel érintkezve, szó szerint elolvadnak a bőrön és testápolóvá alakulnak, egyszerre tisztítva és hidratálva azt. Jót tesznek a bőrnek, lemossák a szennyeződéseket és az elhalt részecskéket, valamint védenek a kemény víz káros hatásaitól. A folyékony holt-tengeri sós tusfürdők helyreállítják a bőr egyensúlyát.

Magas koncentrációban tartalmaznak holt-tengeri ásványi anyagokat, ezáltal eltávolítva a méreganyagokat és erősítve a védekező rendszert. A természetes holt-tengeri sók magnéziumot, kalciumot, nátriumot, káliumot és más ásványi anyagokat tartalmaznak. A velük való fürdés után a bőr puha, sima és hidratált lesz.

seditor