Kevés ilyen fodrászat van Budapesten

gengszter fodrászat

Sokan gondolkodás nélkül visszamennének az időben, pontosabban az 1920-as évekbe. A szesztilalom, a feltörekvő gengszterek, a páratlan öltönyök és a sajátos férfi frizurák korszakába. Gondoltad volna, hogy gengszter fodrászatot is találhatsz Budapesten? Ha Te is azok közé tartozol, aki szeretne más hajviseletet, mert megunta a mostanit, akkor mindenképp megéri esélyt adnod ennek a barber shopnak, ahol profi kezek vesznek kezelésbe mindenkit.

A gengszter élet inspirálta hajstílusok a 20-as években kezdtek igazán népszerűvé válni, főleg a szesztilalom alatt, természetesen Amerikában. A maffiózóknak természetesen a frizura nem csupán a stílusról szólt. Igazából ez jelképezte a férfiasságot is. Egy jól kivehető és értelmezhető képet festett arról, hogy az adott úriember milyen anyagi helyzettel rendelkezik, milyen háttérrel büszkélkedhet.

Ugye, akinek gengszter frizurája volt, az megengedhette magának, hogy borbélyhoz járjon, ami akkoriban nem volt olcsó mulatság. De mi a helyzet manapság a gengszter frizurákkal? Nos, nem meglepő módon, napjainkban is bőven van miből válogatni, és egy profi borbély olyan frizurát teremthet meg, amelyik maximálisan idézi a 20-as éveket.

Nagyon menő és belevaló frizurákról van szó, amik kellő inspirációt nyújtanak a mai férfiaknak, akik egy kicsit kifinomultabb, mégis elegáns és rosszfiús fazont akarnak. Kétségtelen, hogy amikor ilyen hajkoronákról van szó, akkor mindennek az alapja a megfelelő mennyiségű és minőségű hajzselé.

Bőségesen érdemes használni, hogy adva legyen az a páratlan csillogás. Alapvetően ez is a luxus életet szimbolizálta régebben, hiszen egy olyan termékről volt szó, amit csak nagyon nehezen lehetett beszerezni. Persze mostanság már mindenhol kapható, de azért a minőségre oda kell figyelni.

Egy olcsó produktumtól sokat nem várhat az ember. A mai napig kedvelt gengszter frizura a klasszikus slicked-back. Egy tipikus hajviseletről van szó, amiről egyből látszik, hogy bizony a gangster korszakot idézi. A fazon lényege, hogy a teljes haj hátra van fésülve, és így is van formázva.

seditor