Kiknek hasznos a hűtőház szolgáltatás?

hűtőház

A hűtött körülmények között történő raktározás minden olyan vállalatnak kiemelt fontosságú, ami ellenőrzött hőmérsékleten tárolt árukkal dolgozik.

A hűtőház szolgáltatás az élelmiszer-, gyógyszer- és vegyiparban működő vállalkozásoknak is nagy segítséget jelent. Az ilyen szolgáltatást nyújtó szervezeteknek garantálniuk kell, hogy a termékek kezelése, tartósítása, tárolása és forgalmazása pontosan a megfelelő hőmérsékleten történjen. Mi ennek az oka? A hűtési lánc megszakadása komoly problémákhoz, például az áruk korai romlásához, érzékszervi tulajdonságaik elvesztéséhez és/vagy az emberre káros baktériumok és mikroorganizmusok elszaporodásához vezethet. A hűtőházi raktározás biztosítja, hogy az áruk alacsony hőmérsékleten kerülnek tárolásra.

Az olyan élelmiszereket, mint a tejtermékek, húsok és zöldségek, valamint a gyógyszerek és bizonyos kozmetikumok, a tulajdonságaik megőrzése érdekében, fagyasztó raktárakban vagy hűtőházakban kell tárolni. Ezért igyekszünk a legjobb feltételeket megteremteni meg az ügyfeleknek a hűtőház bérlésénél.

seditor