Kinti játékok az óvodák udvarába is

Kinti játékok

Az olvasás, számítógépezés jó dolog, azonban a gyermek harmonikus fejlődéséhez szükség van a mozgásra is. A kinti játékok éppen erre jók. A kicsik szeretnek mászni, kúszni, ugrálni, de a nagyobbak egy idő után kissé ellustulnak. Ne hagyjuk! Adjunk a kezükbe olyan játékokat, amelyek érdekesek, szórakoztatóak!

Mindjárt nem fognak naphosszakat a számítógép vagy a tévé előtt ücsörögni. Mi magunk is csatlakozhatunk hozzájuk, ezzel jó példát mutatva nekik. Tollasozzunk, labdázzunk, ugrókötelezzünk együtt! A frizbi minden korosztálynak jó móka. Szuper kinti játékok kicsiknek és nagyoknak megtalálhatóak az okosjatek.hu webáruházban, ahol a kínálat annyira gazdag, hogy biztos mindenki talál a kertjébe való dolgot.

A kinti játékok persze az óvodákban is nagyon hasznosak, mert a kicsik mindenhol igénylik az aktív kikapcsolódást. Mivel a minőség itt elsődleges, a játékok strapabíróak és biztonságosak, ezért mind otthoni, mind pedig óvodai használatra tökéletesek. Böngéssze át a felhozatalunkat és rendelje meg a legprofibbakat!

admin