Kiskocsi praktikus extrákkal

Piros kiskocsi

Egyetlen hátrányuk van, hogyha beleültetjük a kicsiket, akkor nehezen fognak megválni ettől a nagyszerű guruló alkalmatosságtól. A szülőknek is sokkal kényelmesebb a kiskocsi tologatása, mert nem olyan körülményes ezzel elindulni, mint például egy babakocsival. Ám sok esetben a gyerekek nem szeretik otthagyni a kényelmes babakocsikat, mert egyszerűen csak lusták sétálni.

A kiskocsi interaktív szállítást tesz lehetővé, hiszen a kormánnyal akár ők is irányíthatják, hogy merre menjenek, de a fogantyúnak köszönhetően, ebbe a szülőknek is lehet beleszólásuk.

A kialakítás többféle lehet. A sportos külsővel rendelkező kiskocsi gyorsan be fogja lopni magát a lurkók szívébe. Akár kétszemélyes változatot is lehet választani, hogyha egyszerre több csemetét kell utaztatni.

Végre a szülő és a gyerek is egyaránt élvezni fogják a sétát. A minőségi gumikerekek nem zajosak menet közben és 360 fokban képesek elfordulni. Így a kiskocsi irányítása praktikusnak és egyszerűnek számít. A jatektenger.hu weboldalon az extrákról is olvashatunk.

admin