Kiváló felületkezelő anyagok a Tikkurila jóvoltából

Tikkurila

A ház vagy lakásfelújítás költségei mindig nagyok, hacsak nem vág bele Ön, a megfelelő anyagok beszerzésével együtt. Ezzel tud a legtöbbet spórolni, hiszen megtalálhatja a legjobb árakat és a kiváló minőséget. Cégünk igyekszik olyan termékkínálatot összeállítani, ahol mind az ezermesterek, mind a szakemberek megtalálják a számításaikat. Kedvelt márka a Tikkurila, ami egy skandináv régióról kapta a nevét és olyan minőséget biztosít a felhasználóknak, amire nem is számítanak.

Az alapozó festékek színükben és állagukban is különlegesek, könnyen felvihetőek a falra és nem csorognak le. A Tikkurila alapozófestéknek használata után, a kívánt színben használhat beltéri falfestékeket. De nemcsak a falakra kínál primer festéket, univerzális alapozót gyárt a mennyezet megfelelő kezelésére is.

Porózus felületek alapozásakor a primer alapozót is érdemes 10%-ban hígítani, majd 2 rétegben felvinni, meghagyni természetesen közöttük a kívánt száradási időt is. Vakolt, glettelt, beton, tégla, gipszkarton, MDF felületeken a Tikkurila termékei garantáltan időtálló felületet tudnak biztosítani. A régi kapukhoz festék lemaró készítményt, a fém- és üvegfelületekre pedig remek tapadó alapozót gyárt.

A finn festékgyártó termékei között megtalálhatóak a különféle táblafestékek és mágneses változatok, így a speciálisan kezelt felületekre olcsó és minőségi megoldásokat tud biztosítani. Érdemes kitérni a dizájnos megoldásokhoz használt csillámhatású Tikkurila falfényre is, aminek felvitelével a fal csodás és különleges lesz.

admin