Kiváló szállást Pécs

Szállás Pécs 

Ideális szállás Pécsre érkezőknek egy vagy több napra szállna meg akkor is kellemes igényes környezetben tudja eltölteni ezt a pár napot.

Az ember sokszor kerekedik útra, hogy felfedezzen egy másik várost, hogy annak történetét, kulturális értékeit megismerhesse. Mások üzleti okokból, munkájuk miatt utaznak, azonban közös az, hogy igazán jó szállást nem könnyű találni! Segít azonban az szállást Pécs esetében, mely belvárosi elhelyezkedése által könnyen megközelíthető és tőle is minden, amit csak az ember a városba érkezve látni akar! Az árai miatt is kedvező a Szabadság Apartman Pécs központjában, mely hangulatos berendezésével és kiváló felszereltségével az otthon kényelmét tudja nyújtani arra az időre, ameddig szállásra van szükség! Sokan a szállodákat lehetőleg mellőznék, nem vágynak tömegre. Nekik ajánljuk ezeket a lehetőségeket, hiszen árban sokkal kedvezőbbek, színvonalban mégis hasonló megoldásokat tudnak nyújtani! A közelben éttermek és minden más, amire csak szükség lehet, mindent sétával megközelíthetnek a vendégek. Három főt tud kényelmesen befogadni az apartman Pécs városában, amely egy hálószobával, egyben nappalival és külön konyhával, fürdővel és mellékhelységgel rendelkezik, amelyek mindegyike jól felszerelt azokkal a holmikkal, amelyekre szükség lehet, beleértve a hajszárítót, tusfürdőt és törölközőt, de még a kávéfőzőt is!

Várjuk Pécsett egy vagy két éjre jönne akkor is ideális szállás lesz Önnek az apartmanunk, amennyiben tovább maradna akkor is jól fogja érezni magát.

 

Név: Szabadság Apartman

Cím: 7623, Pécs Szabadság utca 13 2/5

Telefonszám: +36-20-662-80-04

admin