Könnyű kitalálni, hogy mitől lett népszerű ez a férfi fodrászat

Barber shop

A hajvágás lényegében egyszerű, amennyiben kopaszra szeretnéd nyírni a fejed, esetleg mindenhol egyformán rövidre, hiszen ezek a stílusok géppel kivitelezhetőek, méghozzá elég gyorsan. Vagányabb fazon esetén már bonyolódik a helyzet. A profiknak azonban még a legbonyolultabb frizurák sem jelentenek gondot. Már első ránézésre is kitűnik a tömegből a G-cutz Barber Shop.

A belső dizájn pedig egyenesen vonzza a férfiakat. Minden szék, bútordarab, kép és kellék alaposan lett megválasztva, annak érdekében, hogy hűen adja vissza Amerika szesztilalom-kori életérzését. Pontosabban az ide belépő ügyfelek igazi férfinak érezhetik magukat, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak az élettől és azt nem félnek megszerezni. Távozva pedig magukkal visznek valamit ebből az életérzésből és magatartásból, mert az új fazon és hajstílus árasztja a gengszteri magabiztosságot.

Ide azok is betérhetnek, akikben nincs meg ez a magabiztosság. Nem egy alkalommal történik meg, hogy valaki szeretne egy új hajstílust vagy szakállat vágatni, de nem tudja pontosan mi állna jól neki, esetleg az interneten talál egy képet arról, de a nevére nem bukkan rá. Ilyenkor sincs semmi gond, ugyanis a G-cuts Barber Shop weboldalán 10 hajstílus van feltüntetve, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek nem csupán képeket találnak, hanem részletes leírást is arról, hogy mik a jellemvonásai annak a stílusnak, illetve kinek állna jól. Minden felmerülő kérdésben az itteni keményfiúk segítenek eligazodni.

Ezek után, ha kedve támad kipróbálni milyen érzés Al Capone fényképe előtt kézbe venni egy Thompson gépfegyvert és így lőni egy fényképet az újonnan nyírt sérójáról, akkor foglaljon időpontot gcutz.salonic.hu oldalon! A foglalás alkalmával kiválaszthatja, hogy pontosan milyen típusú szolgáltatást szeretne. Az ügyfeleket azzal is megtisztelik, hogy minden szolgáltatás alatt ott található annak ára is, így már a foglalás pillanatában tudhatja mire számíthat. Nem a munka elvégzése után közölnek egy horribilis összeget az ügyféllel, amitől lekonyul a rendbe szedett haja.

admin