Koós Lili ékszertervező az egyediséget képviseli

Koós Lili ékszertervező

Magyarország számos tehetséges és rendkívül jól képzett dizájnerrel büszkélkedik. Koós Lili ékszertervező az egyik ezek közül. Mit lehet tudni az ifjú tehetségről, aki az ékszerek világában gyorsan nagy hírnévre tudott szert tenni? Koós Lili esetében elmondható, hogy a tehetség és a szaktudás öröklődött, mivel már a családja is generációk óta ékszerekkel foglalkozik. A különleges kiegészítői azonban nem csupán ennek köszönhetően formálódnak és kelnek életre, mivel Koós Lili ékszertervező külföldi tanulmányai alatt is csiszolta addigi tudását.

Bár gondolhatnánk, hogy már mindent tud ebben a szakmában, mégis nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, új gyártási technológiákat is igyekszik elsajátítani. Koós Lili ékszertervező kombinálja a hagyományos ötvös technikákat a legújabb 3D tervezési és nyomtatási megoldásokkal. A minőségi és az egyedi darabokat ugyanakkor a praktikusság elvei szerint igyekszik kivitelezni, hogy a kollekció bármelyik darabja kényelmesen viselhető legyen, akár a hétköznapokban is. Manapság egyre többen szeretnének különleges, csak nekik tervezett ruhákat és ékszereket vásárolni. Sok cég hirdeti, hogy a kínálatában egyedi gyűrű, nyaklánc, fülbevaló kap helyet, azonban a valóban egyedi termékeket gyártó vállalkozások nagyon ritkák. Koós Lili azon ékszertervezők közé tartozik, akik valóban vállalják az egyedi példányok tervezését és készítését. A lilikoos.hu weboldalon az érdeklődők megtekinthetik a már elkészített egyedi gyűrű típusokat, amelyek inspirációként szolgálnak.

Ezek alapján betekintést nyerhetünk abba a világba, ahol a nemesfémek és a drágakövek különleges kompozíciók formájában kelnek életre. A gyűrűk elkészítése során különböző színű és finomságú aranyat használnak, hagyományos és modern technikákat ötvözve. Az egyedi gyűrű tehát a weboldalon keresztül nem megrendelhető, azonban itt fel lehet venni a kapcsolatot a tervezővel és felvázolni az elképzelést arról, hogy milyen ékszert szeretnénk. A tervező a megunt, régi ékszerek áttervezését is vállalja.

admin