Lakásbiztosítás kötés? Online kalkulátorral egyszerűbb

online lakásbiztosítás kalkulátor

A legtöbb ember úgy van a különböző biztosításokkal, hogy akkor köt szerződést, ha feltétlenül muszáj, például a gépkocsira. A lakásbiztosítás árát inkább megspórolják, de szerencsére az utóbbi időben egyre többen döntenek emellett, bár itt is keresik a legolcsóbb megoldást. Nem véletlen, hogy egyre többen használnak online lakásbiztosítás kalkulátort. Erre lehetőséget kínál mindenkinek a Biztoshely biztosítási portál, ahol nagyon egyszerűen működő kalkulátor található.

A biztosítótársaságok különféle kedvezményekkel próbálnak minél több ügyfélhez jutni, amelyekről érdemes tudnunk, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk kiválasztani. Lakásbiztosítás szempontjából viszonylag jó statisztikák láttak napvilágot, amelyek szerint a magyarországi lakások mintegy 65-70%-a biztosított. Azonban a megkötött kontraktusok körülbelül 75%-a nem vagy csak részben nyújt megfelelő védelmet. Tehát célszerű nagyon odafigyelnünk a megkötendő lakásbiztosítási szerződés paramétereire, ha azt akarjuk, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtsa.

Mert hiába rendelkezünk lakásbiztosítással, ha az otthonunkat olyan kár éri, ami nem szerepel a szerződésben. Ilyenkor csak valóban kidobott pénznek számít a biztosítási díj. Annak érdekében, hogy ilyesmi ne történjen meg velünk, nemcsak a biztoshely.hu oldalán lévő lakásbiztosítás kalkulátort érdemes használnunk, de ha szükséges, akkor a szakértők segítségét is kérnünk kell. Ezzel a döntéssel gyakorlatilag kizárhatjuk a lehetőségét annak, hogy kedvezőtlenül szerződjünk.

A portálon rengeteg információhoz is hozzájuthatunk, például megtudhatjuk, milyen egy jó lakásbiztosítás, milyen káreseményeken van a segítségünkre. Megismerhetjük a kiegészítő termékeket és fedezeteket is. Amennyiben most akarunk először lakásbiztosítást kötni, azt azon nyomban elkezdhetjük online a weboldalon. Ha már van lakásbiztosításunk, de kaptunk egy jobb ajánlatot, akkor a szakértők ebben is a segítségünkre vannak. Több szempontból megéri a Biztoshely mellett döntenünk.

seditor