Láttál már egy ilyen borbélyszalont?

barber shop

A fodrászat kánonjait vettük alapul, amikor megfogalmaztuk a férfias megjelenésről alkotott filozófiánkat. A G-cutz egy olyan hely, amelynek fő kritériuma a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása. A mestereink munkája és az aromás whisky senkit sem hagy közömbösen.

A barberek székében nyugodt lehetsz a frizurád és a szakállad miatt, mivel a professzionális tudásuk felhasználásával figyelembe veszik a személyiséged összes elemét, és segítenek Neked a helyes választásban. Teszik mindezt egy olyan helyszínen, ahol még a legkisebb dekorációs tárgy is a western filmek hangulatát árasztja. Az biztos, hogy kevés barber shop néz ki így.

Mesterfodrászaink matematikai pontossággal tanulmányozzuk a hajvágás helyes geometriáját, valamint a fej, az arc és a szakáll arányait. Nem arra törekszünk, hogy egy szokásos fodrászat legyünk, hanem arra, hogy olyan légkört teremtsünk, amelybe a vendégek minden alkalommal szívesen térnek vissza.

Nálunk nincs helye a szokásos társadalmi címkéknek, bélyegeknek, sztereotípiáknak és más félreértéseknek, amelyek általában akkor merülnek fel, amikor egy beszélgetés során a férfiak megjelenésére terelődik a téma. A G-cutz professzionális fodrászati szolgáltatást, finom whiskyt és kellemes környezetet biztosít a klienseknek.

A felsorolt előnyök mellett, a mestereink segítenek a szakáll vagy a frizura típusának kiválasztásában, javaslatot adnak a kozmetikai termékek kiválasztására vonatkozóan és elmondják, hogyan kell azokat használni. Elvünk, hogy a hajvágás és borotválkozás mindenki számára elérhető kell legyen. Ennek a vállalati politikának a betartásával, elfogadható árakat tartunk fenn.

A barbershopunkban ​​fontos a vendégek kényelme és biztonsága. Eszközeink a sterilizálás több szakaszán mennek keresztül az erre a célra szolgáló speciális berendezések használatával. A barberek csakis professzionális termékekkel dolgoznak, a legnagyobb világmárkák kozmetikumait használva. A székeink pedig, amelyekben a hajvágást és borotválkozást végezzük, speciális kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a pihenést és a relaxációt.

admin