Magányos bútor helyett kerti bútor szett

kerti bútor szett

Talán sokan ismerik azt a poénos gondolatot, hogy egy sör nem sör, két sör egy sör. Nos, valahogy így van ez a kert berendezésével is. Egy székre nem tud ülni két ember és az asztalnak székek nélkül nincs túl sok haszna. Kapható kerti bútor szett, amiben egymáshoz passzoló elemek vannak csoportosítva, így csak azt kell eldönteni, hogy mennyi pénzt szánna a kerti partik kellékeire, illetve milyen stílus passzol legjobban a térhez.

A curver-lifestyle.hu kínálatában, a kisebb 3-4 elemes szettek (2-3 db szék, 1 db asztal) mellett, az akár 6-7 ember fogadására alkalmas nagyobbak is megtalálhatóak. Világosabb és sötétebb kerti bútor szettek is kaphatóak, az árak nagyjából 50.000-170.000 Ft között mozognak.

Az ALLIBERT DELANO a klasszikusabb megjelenésű darabok közé tartozik, az ára az említett alsó értékhez van közel. Az ALLIBERT CORFU FIESTA műrattan kerti bútor szett étkező asztallal vihető haza. Modern stílusú, 6 ember kényelmesen tud rajta helyet foglalni, ára pedig a felső határértékhez közelít.

admin