Masszázsolajok finom textúrával

masszázsolajok

Egy kiadós, kellemes masszázs pompás lezárása egy fárasztó napnak. Persze ez nem lenne olyan fantasztikus a masszázsolajok nélkül. Ezek ugyanis rendkívül kellemesek a bőrnek, segítenek az izmok ellazulásában, miközben a test és lélek egyszerre töltődik fel.

A szalonokból természetesen ezek az olajok nem hiányozhatnak, elképzelhetetlen lenne nélkülük a izomlazító feltöltődés. Persze, ha nem tudunk vagy nem akarunk szalonokba járni, megkérhetjük a párunkat is, hogy masszírozza át a testünket.Ha pedig finom masszázsolajok is vannak kéznél, akkor semmi akadálya nem lehet az otthoni felüdülésnek, ráadásul meghitt hangulatban. Mivel ezeket az olajokat a niyodo.hu webáruházban többféle változatban be lehet szerezni, megtervezhetünk egy otthoni kényeztető masszázst a kedvesünkkel.

Az aloé vera, citromfű és relaxáló levendula varázsa fantasztikus állapotba kalauzolja el mindkét résztvevőt. A kókusz-csokoládés aromájú egzotikus hangulatot teremt, míg a ForHim növényi alapú masszázsolaj kellemesen férfias illattal árasztja el a szobát.

seditor