MDF ajtók széles kínálata

MDF ajtó

Manapság nagyon sokan választják, mivel jól néz ki és időtálló kivitelben kapható. Ez nem más, mint az MDF ajtó, ami tulajdonképpen préselt farostlemezből készül. Viszont nem a hagyományos módon, mivel gyantával kevert rostokból áll, amelyek finomabbra vannak aprítva, mint a közismert farostlemez esetében.

Az MDF ajtó ennek köszönhetően jóval ellenállóbb, mondhatni már-már az eredeti fa hatását kelti, viszont annál jóval könnyebb, nem beszélve arról, hogy olcsóbb is.

Ez pedig a másik nagy előnyei közé sorolható, hiszen ezáltal kimagaslóan költséghatékony a nyílászárók között. Az MDF ajtót nem lakkozzák, mint a fát, hanem laminálják. Viszont ez az eljárás a szépen megmunkált fa hatását kelti. Annál is inkább, mert rendkívül élethű mintázatokkal látható el az MDF ajtó.

Sokak szeretik az egyszínű változatokat, míg mások előnyben részesítik a különféle fák erezetét imitáló modelleket. Látványos hatás érhető el, hogyha krómcsíkok és üveg is helyet kap az ajtólapban. A hatalmas választéknak hála, csak a pénztárcánk szabhat határt az elképzeléseinknek.

admin